dilluns, 23 de març del 2020

Totalment Adrià

Un conte preciós per ensenyar als nens i nenes la màgia de ser un mateix, un conte per enamorar-se de les seves meravelloses il·lustracions on s'intercala el color i el blanc i negre. Totalmente Adrián, un conte totalment per tu!


La por a ser refusat, qui no l'ha sentida alguna vegada? Especialment, quan som petits i petites, és un sentiment molt comú. Adrián, el protagonista de la nostra història, ho sap molt bé, doncs encara que està encantat amb les ales que li han crescut i com se sent quan vola amb elles, decideix amagar-les.


La importància d'ensenyar als nens i nenes a estimar-se com són i a ser feliços amb ells/es mateixos/es.

L'auto-estima és una eina importantíssima que hem de treballar cada dia amb els nostres fills. És determinant per tota la vida i determinarà la vida adulta.

Existeixen molts tips per ajudar als nostres fills i filles a cultivar i fer créixer la seva auto-confiança i amor a ells/es mateixos/es: recolzament incondicional, no comparar amb germans/es, amics/gues (ni amb ningú), elogiar els assoliments i intentar guiar en els errors (important: s'elogia en públic, es corregeix en privat) són només alguns/es d'ells/es.

Totalmente Adrián és un cant a la llibertat de ser un/mateix/a, un homenatge a l'auto-estima i una forma d'acompanyar als nostres fills i filles en el seu vol que, amb les seves pròpies ales, sàpiguen volar feliços, sense límits i pesats abrics on amagar-se.

Link pel conte en versió àudio:




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada