dilluns, 30 de març del 2020

Feinetes de la setmana

Bon dia famílies de les Serps i  les Aranyes, esperem que us trobeu bé i que porteu aquest confinament el millor possible.
Com ja haureu rebut el mail de les feines corresponents a aquesta setmana no calen gaires explicacions, recordeu que l'activitat que posem al blog és la que haureu de retornar amb els vostres comentaris, però les altres també les haureu de realitzar. Ens agradaria que ens expliqueu què us ha semblat l'activitat, si ha estat adient, si ha costat realitzar-la, si les explicacions que hem donat us han servit o necessiteu més instruccions,... Recordeu que a l'hora de fer els comentaris al  blog heu d'escriure el nom de l'alumne, les inicials dels cognoms i els curs  (Maribel N.N.  - P4A).

A continuació us deixo els ennllaços de les feinetes que heu  de retornar.

https://drive.google.com/open?id=1WP0rJZQFvxyxEIoJtZSa_-TxD3cGV-AH  (Vocabulari O tancada)

  https://drive.google.com/open?id=1Donqj-Q0SvJwkBIQ1Y-vECbJKpuX_GVE   (Fitxa O tancada)

Quan cliqueu els enllaços us sortiran les fitxes en PDF les podeu imprimir per poder-les realitzar, la fitxa, el vocabulari si no voleu no cal, ja que és un material de consulta. Si no teniu possibilitat d'imprimir sempre podeu fer algun model semblant a un full en blanc o, un cop descarregada, la podeu obrir con un document d'office i treballar sobre ella.

També teniu la fitxa i el vocavulari com a imatge.
















A part d'això recordar-vos que també podeu llegir contes, jugar a jocs de taula, fer algun treball manual, etc.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i compromís. Un fort aplaudiment per totes les famíles que esteu fent autèntics malabars per poder estar amb els vostres fill/es en aquests moments tant difícils.



Aplaudir | Vectores, Fotos de Stock y PSD Gratis




ÀNIMS!!!    ENS HEM SORTIREM!!!


UN PETÓ MOLT GRAN ALS NOSTRES NENS I NENES (Jordi  i Maribel)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada